Laptops huren doe je bij HecoRent!

HecorRent is een onderdeel van Heco Systems B.V. en verhuurt sinds 2002 laptops en ander ICT hardware aan bedrijven en particulieren.

 

laptop hurenFlexibele huur oplossingen

Wilt u laptops huren? Wij verhuren zoals u het wilt. Voor een dag, een paar dagen, een week, een maand. Wat ú wil. Ook leaseconstructies waarbij wij bedrijven voorzien van een werkende werkplek. Wij schalen mee met het aantal werkplekken. U betaalt dus nooit teveel.

 

Nederland

Nederland en daarbuiten

HecoRent verhuur zijn laptops voornamelijk door heel Nederland. Maar ook daarbuiten. Zo zitten we ook veel in Duitsland, Denemarken, België, Frankrijk en Zwitserland.

 

Breed assortiment

Naast laptops verhuren we ook tablets, zoals de iPad, Samsung Galaxy tab, maar ook printers, geluidsversterking en TVschermen.

 

 Naar product-overzicht >>>

   laptop_huren

 

 

 

 

 

Trefwoorden: laptop huren
<body> <h2><a href="/templates/sitemap.asp" title="sitemap">Sitemap</a></h2> <p>Onze diensten: <a href="/templates/sitemap.asp" title="overzicht van diensten">diensten</a><br /> <p>.</p> <ul> </ul> </p> <a href="http://www.nettelligence.nl" alt="Webshop door NetTelligence" title="Webshop door NetTelligence">Webshop door NetTelligence</a> </body>